7 Perangai Pelik Ibu Mengandung Yang Suami Perlu Ambil Berat!

(1) Perangai pelik Ibu mengandung

:- Antara perangai pelik ibu mengandung yang patut para suami ambil tahu adalah dia tak suka makanan kegemarannya, tapi suka makan makanan yang tidak disukainya ketika dia hamil taw!!

(2) Perangai pelik Ibu mengandung

:- Perangai pelik ibu mengandung yang kedua pula ialah ibu mengandung ni kejap gembira, kejap sedih, kejap nak marah, kejap manja, kejap rindu suami, kejap tak boleh bau suami... hehehe.... Bersabarlah wahai para suami sekalian:)

(3) Perangai pelik Ibu mengandung

:- Bukan tu je perangai pelik ibu mengandung ni,, sebenarnya diaorang jugak tak boleh dengar bunyi bising.. Mereka akan jadi serabut semacam. Dah mengandung2 ni, dia tak suka pergi ke tempat2 awam yang sesak yang akan menyebabkan ibu mudah rasa stress:(

(4) Perangai pelik Ibu mengandung

:- Perangai pelik ibu mengandung yang seterusnya pula adalah dia tak boleh bau perfume sendiri mahupun suami punya perfume... hahahaha.... Dia akan rasa mual dan nak muntah.. Certain ibu mengandung suka bau tikar getah dan bau minyak kereta:)

(5) Perangai pelik Ibu mengandung

:- Bukan tu je,, perangai pelik ibu mengandung juga adalah dia mudah jadi pelupa:) So, bila dah tahu dia jadi pelupa time ni, janganlah suruh dia simpan sesuatu barang yang penting pulak!! Kalau hilang kang korang marah la pulak kan.... heheheh... Sebab ibu mengandung mudah lupa dia letak barang kat mana sebab dalam kepala dia dah macam2 sangat yang dia fikir... hehehehe:)

(6) Perangai pelik Ibu mengandung

:- Antara perangai pelik ibu mengandung yang paling ketara kau akan nampak ialah kalau dia nak sesuatu atau teringin nak makan apa-apa, time tu jugak dia suruh kita cari / beli:) heheheh... senang kata mengidam la kan... Walaupun dah tengah2 malam buta pun, dia still demand taw!! 🙂 So, kaum suami jangan lah pelik bila2 dia ajak korang mengeteh malam2 ya:p hehehhe...

(7) Perangai pelik Ibu mengandung

:- Perangai pelik ibu mengandung yang terakhir sekali untuk kita bincangkan hari ni adalah ada certain2 ibu waktu mengandung, diaorang suka sangat berdandan:p Sampaikan duduk kat rumah pun dia nak bersolek.... hehehhe... Tapi lain pulak certain ibu mengandung,, dia suka yang simple2 je...,sampai nak letak bedak kat muka pun malas.... hahaha:D

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

More to explorer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
× Wasap Kami