Gallery

Youbaby Charity Program

Team Youbaby bersama-sama melakukan kerja amal untuk membersihkan dan membaik pulih kawasan yang bertempat di surau Bandar Putera Indah pada bulan November 2019 yang lalu.

Youbaby Meet & Greet

Antara aktiviti yang telah kami lakukan iaitu perjumpaan diantara staff dan stokis-stokis Youbaby.

Team Building Youbaby

Team Building Youbaby dilakukan pada 24/7/2020 sehingga 25/7/2020 bertempat di Tanoshii Homestay, Melaka.  Tujuan Team Building ini diadakan adalah untuk memberi peluang kepada team Youbaby untuk berehat dan berseronok. Dalam pada masa yang sama, untuk mengeratkan lagi hubungan yang tersedia rapat.

Team Building Youbaby 2.0

Team Building Youbaby 2.0 dilakukan pada 26/11/2021 sehingga 28/7/2021 bertempat di Senai .  Tujuan Team Building ini diadakan adalah untuk memberi peluang kepada team Youbaby untuk berehat dan berseronok. Di sini juga Team Youbaby berusaha mengerahkan segala idea untuk penambahbaikan dalam Road Map 2022.

Anugerah Cemerlang Youbaby: Glam Rich Asia

Anugerah Cemerlang Youbaby dijalankan untuk memberi penghargaan kepada semua team Youbaby termasuklah pekrja, stokis dan agent yang telah banyak berjasa dalam kecemerlangan Youbaby sekian lama. Anugerah ini dijalankan di Calandra D’Astaka Jelutong. 

Youbaby Di Mom Baby Expo 2022

Youbaby menyertai Mom Baby Expo yang bertempat di Mid Valley South Key, Johor Bahru. Acara ini diadakan dari 30 September 2022 sehingga 2 Oktober 2022.

Youbaby Hang-Out

Aktiviti ini dijalankan pada 29/12/2022 bertempat di Bowling Batu Pahat Mall. Tujuan aktiviti diadakan adalah untuk mengeratkan lagi hubungan sesama Team Youbaby disamping melepaskan tekanan. 

Youbaby Town Hall & Strategic Planning 2023

Majlis ini diadakan pada 31/12/2022 bertempat di Hotel The Katerina, Batu Pahat. Tujuan majlis ini diadakan adalah untuk bentangkan strategic planning untuk tahun 2023. Selain daripada itu, untuk meraikan team Youbaby yang bertungkus lumus sepanjang 2022 dalam mencapai visi misi YoUBABY bersama.

Youbaby Superstars Grand Award 2023

Majlis ini diadakan pada 18/3/2023 bertempat di Magika SpaceU8, Shah Alam. Tujuan majlis ini diadakan adalah untuk meraikan team-team Youbaby yang terdiri daripada stokis & agen. Sebagai tanda penghargaan kepada team-team Youbaby yang setia dan tidak pernah putus asa, hadiah mewah berupa barang kemas, barang elektonik dan juga percutian mewah diberikan kepada mereka yang berjaya. 

Scroll to Top