Gallery

Youbaby Charity Program

Team Youbaby bersama-sama melakukan kerja amal untuk membersihkan dan membaik pulih kawasan yang bertempat di surau Bandar Putera Indah pada bulan November 2019 yang lalu.

Youbaby Meet & Greet

Antara aktiviti yang telah kami lakukan iaitu perjumpaan diantara staff dan stokis-stokis Youbaby.

Team Building Youbaby

Team Building Youbaby dilakukan pada 24/7/2020 sehingga 25/7/2020 bertempat di Tanoshii Homestay, Melaka.  Tujuan Team Building ini diadakan adalah untuk memberi peluang kepada team Youbaby untuk berehat dan berseronok. Dalam pada masa yang sama, untuk mengeratkan lagi hubungan yang tersedia rapat.

Team Building Youbaby 2.0

Team Building Youbaby 2.0 dilakukan pada 26/11/2021 sehingga 28/7/2021 bertempat di Senai .  Tujuan Team Building ini diadakan adalah untuk memberi peluang kepada team Youbaby untuk berehat dan berseronok. Di sini juga Team Youbaby berusaha mengerahkan segala idea untuk penambahbaikan dalam Road Map 2022.

Anugerah Cemerlang Youbaby: Glam Rich Asia

Anugerah Cemerlang Youbaby dijalankan untuk memberi penghargaan kepada semua team Youbaby termasuklah pekrja, stokis dan agent yang telah banyak berjasa dalam kecemerlangan Youbaby sekian lama. Anugerah ini dijalankan di Calandra D’Astaka Jelutong. 

Youbaby Di Mom Baby Expo 2022

Youbaby menyertai Mom Baby Expo yang bertempat di Mid Valley South Key, Johor Bahru. Acara ini diadakan dari 30 September 2022 sehingga 2 Oktober 2022.

Scroll to Top