Cara Mudah Hilangkan Masalah Kulit Tanpa Ubat

Satu-satunya Krim Bayi Yang Menggunakan Ekstrak Daun Gelenggang dan Habatus Sauda. 

Siapa Lagi Yang Ada Masalah Macam Ni?

Ekzema

Ruam

Kulit Kering Menggelupas

Kulit Berjerawat

Kulit Sensitif & Gatal

Psoriasis

tercari produk baby NATURAL yang multifungsi selamat & bebas bahan kimia berbahaya.

KAMI JUGA DIIKTIRAF

Play Video

Saya Akan Bantu Ibu Untuk Atasi Masalah Anak Anda!

MEMPERKENALKAN

KRIM PILIHAN IBU DI MALAYSIA

  • Natural produk yang bebas dari SLS, paraben, steroid, mercury serta bahan kimia berbahaya dan selamat untuk bayi.

  • Dirumus khas menggunakan bahan premium seperti Habatusauda, Garlic, yang membantu mencairkan serta mengatasi masalah batuk berkahak.

  • Bahan EO Geranium yang membantu menenangkan bayi dan membantu tidur lena.

KELEBIHAN

CARA GUNA

Mendapat Kelulusan KKM

Produk Youbaby telah diuji secara klinikal iaitu bebas daripada bahan kimia
berbahaya seperti Lead, Asenic, Cadmium & Mercury.

BETUL KE BERKESAN?

Mesti ramai ibu-ibu risau apa kandungan bahan dalam sesuatu produk. Kebanyakan produk berkesan kerana kuantiti steroid yang tinggi dalam bahan. Steroid sangat berbahaya lebih-lebih lagi untuk golongan anak.

Ibu-ibu tak perlu risau lagi, Krim Youbaby bebas steroid dan bahan kimia yang lain dan selamat untuk digunakan.

TESTIMONI PENGGUNA

"Ramai pengguna yang berpuas hati selepas melihat perubahan selepas mereka menggunakan Krim Youbaby."

TEBUS FREE GIFT YANG BERNILAI RM95

Jom dapatkan segera sebelum terlambat!

RM 135

RM 160

RM 170

RM 239.70

RM 115

RM 139.90

RM 69

RM 79

NAK BELI MELALUI WASAP PUN BOLEH !

Tiada Kos Penghantaran

100% Free seluruh Malaysia

Money Back Guarantee

Jangan risau! Kami akan pulangkan wang anda jika anda tak puas hati dengan produk kami.

Barang Sampai Baru Bayar

Order je dulu, bayar kemudian dengan posmen bila barang dah sampai. 100% SECURE!

Harga
Yang Berpatutan

Bersaiz besar 60ml yang boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan penggunaan serta multifungsi

FAQ

  • Youbaby krim selamat digunakan oleh bayi G6PD kerana kandungan bahan youbaby bebas dari bahan kimia berbahaya yang boleh menyebabkan alergik seperti menthol dan camphor.

  • Testimoni pengguna  yang mempunyai bayi G6PD juga berpuas hati setelah menggunakan youbaby.
    • Boleh. Barang sampai baru anda bayar. Bayar pada postman.
    • Proses order mengambil masa 1-3 hari masa bekerja.
  • Orang dewasa juga boleh menggunakan youbaby cream ni. Cuma cara penggunaan sedikit berbeza. Untuk dewasa sapuan 3 ke 5 kali sehari atau lebih jika perlu.

  • Untuk bayi yang bawah 2 tahun digalakkan sapuan nipis seperti lotion 3 ke 5 kali selepas mandi, sebelum tidur atau jika perlu.
  • Boleh. Kandungan di dalam YBC mengandungi bahan seperti VCO , Daun Gelenggang serta aloevera sebagai alternatif rawatan sementara utk luka. Sedikit berangin dan tidak pedih apabila digunakan di permukaan seperti luka, melecet atau ruam.

  • Jika mengalami masalah ketidakselesaan yg berlarutan dinasihatkn supaya berhenti menggunakan di tempat yg luka atau melecet. Segera dapatkan rawatan daripada doktor.
  • Boleh. Wanita mengandung mudah mengalamai SEBU PERUT, serta jika mempunyai masalah seperti BATUK SELSEMA, tidak digalakkan  makan sebarang ubatan yang boleh memudaratkan kandungan. Dengan penggunaan Youbaby cream yang diperbuat dari bahan semulajadi  dapat membantu untuk melegakan serta menghilangkan masalah loya.
    • Krim Youbaby bersaiz 60ml yang mana boleh bertahan 2 – 3 bulan penggunaan tetapi bergantung kepada penggunaan juga.
    • Youbaby krim di perbuat daripada bahan natural dan mempunyai pH yang sesuai umtuk setiap kulit.
    • Proses postage mengambil masa 1 – 3 hari berkerja jika terdapat permasalahan boleh menghubungi customer service kami 013-2119104.
    • 2 tahun dari tarikh pengeluaran.
    Scroll to Top
    × Wasap Kami