KECEWA, SEDIH SEBAB TAK DAPAT SUSUKAN ANAK?

Baby Menangis Tak Henti-Henti Sebab Tak Kenyang Menyusu?

Stress Tengok Anak Nangis Sebab Lapar?

Asyik Jaga Malam Kena Bancuh Susu Anak Lapar Susu Tak Cukup.

Hati Ibu Mana Yang Tak Luluh...

Alhamdulillah, derita dulu dah berakhir. Susu makin pekat, susu makin bertambah. Nak buat stok susu pun takde masalah.

"Lepas pam boleh bagi direct dekat anak. Senang hati dah boleh bagi susu badan. Kalau dah habis, boleh pam lagi sebab cepat sangat susu refill"

"Happy sangat dah boleh supply susu badan. Alhamdulillah, kalau dulu pam dua belah cuma dapat 30ml, tapi sekarang nampak beza. Makin bertambah dari dulu."

"Lepas amalkan MomBooster ni, HB saya dah okay. Kalau dulu HB low 10.5. Mula-mula risau sebab mengandung anak first, tapi lepas kawan suggest makan Mombooster, HB naik jadi 13.0. Selera makan pun bertambah.

7/10 Ibu-ibu di Malaysia Berdepan Masalah Kurang Susu Selepas Proses Kelahiran.

Di Malaysia, statistik menunjukkan 98.1% bayi berusia kurang enam bulan diberikan sejumlah susu badan, tetapi hanya 47.1% daripadanya berjaya diberikan susu badan secara eksklusif.

Ini adalah disebabkan masalah kurang susu badan atau penurunan kualiti susu yang dihasilkan oleh kebanyakkan ibu.

ANDA MASIH DIBELENGGU MASALAH SEPERTI INI?

SUSU CAIR

KURANG SUSU

SUSAH PAM

SUSU TAK BERKUALITI

LACTATION

MALTITIS

PAKAR NUTRISI BAYI INI MENJELASKAN KEBAIKAN SUSU IBU KEPADA BAYI

TAHUKAH ANDA APAKAH

KHASIAT SUSU IBU ?

Menurut Ruth A. Lawrence, seorang pakar nutrisi kanak-kanak, bayi yang diberikan susu ibu mempunyai risiko lebih rendah mengalami radang paru-paru, selsema dan jangkitan virus

Ibu Menyusu kurang berisiko mendapat obesity. Kerana menyusu membantu para ibu membakar lebih kurang 500 kalori setiap hari.

Penyusuan badan boleh menurunkan kanser tertentu untuk bayi. Dan membantu mengurangkan risiko kanser payudara

Kolostrum dalam susu ibu mengandungi protein yang tinggi, rendah gula serta kaya dengan kompaun yang berguna untuk tubuh bayi

Memperkenalkan Mombooster Dengan Teknologi Phyto Estrak Yang Pertama di Malaysia.

Antara teknologi dan formulasi terbaik yang membantu
kadar penyerapan 3 x lebih pantas kepada pengguna

Mom Booster adalah satu-satunya produk yang menggunakan proses PHYTO EXTRACT FORMULA

Testimoni Moms Booster

DIIKTIRAF JENAMA PILIHAN PA&MA 2020

Produk yang dipercayai disebabkan keberkesanan dan kualiti premium sehingga mendapat anugerah sebagai jenama produk pilihan Pa&Ma 2020.

CERTIFIED DARI SIRIM QAS INTERNATIONAL

Youbaby Mombooster adalah produk makanan tambahan yang telah diuji oleh SIRIM QAS sebagai produk yang bebas bahan kimia berbahaya. Juga telah mendapat pengkelasan sebagai produk makanan oleh KKM

PRODUK R&D DAN DIUJI KEBERKESANAN

Produk Youbaby Mombooster juga dihasilkan melalui kajian terperinci serta mematuhi standard piawaian antarabangsa sebelum dikeluarkan. Menggunakan proses teknologi phyto estrak yang membantu kadar penyerapan pada tubuh 3x lebih pantas berbanding pil dan juga jus .

PENGGUNAAN 14 BAHAN PREMIUM DAN BERKUALITI

Youbaby Mombooster menggunakan 14 bahan premium natural dan sebahagian daripada nye adalah dari makanan sunnah khas untuk memberi kesan yang optimum kepada pengguna.

Kenapa Perlu Pilih Moms Booster?

KANDUNGAN BAHAN MOMBOOSTER

Hasil dari gabungan teknologi phyto-estrak & penggunaaan bahan premium yang natural ini dapat memberikan kesan dan kadar penyerapan pada tububh pengguna lebih pantas berbanding produk-produk antarabangsa lain.

Buah Delima

Kajian menunjukkan bahawa pengunaan delima mampu memperbaiki  ketidakstabilan hormon  dan mampu menstabilkan paras kolestrol dalam badan.

Disebabkan kandungan delima yang kaya dengan vitamin ianya mampu melindungi otak bayi yang baru lahir dari penyusuan ibu yang mengamalkan mombooster Youbaby.

Alfalfa

Berfungsi sebagai perangsang susu dan bekalan susu serta mengalakkan penghasilan susu ibu.

Alfafa juga sangat effektif membantu memelihara kesiahtan dalaman wanita

Susu Kambing

Berfungsi untuk menambah dan memekatkan susu badan ibu. Disebabkan kalsium yang tinggi terdapat pada susu kambing ia mampu membantu memberikan tenaga serta meningkatkan system imuniti dalam badan.

Halba

berfungsi membantu mengalakkan aliran susu badan kerana mengandungi phytoestrogens iaitu seakan sama dengan hormone wanita

Kebaikan halba juga baik untuk membantu masalah sengugut

Kurma

Kajian menunjukkan bahawa kurma mengandungi zat besi dan vitamin B kompleks yang membantu dalam penambahan susu serta mencegah anemia .

Kurma juga mampu membantu pengeluaran hormone serotonin bagi penghasilan susu badan yang konsisten

Habbatus Sauda

Berfungsi sebagai tambahan nutrisi kepada . Ia juga mampu mengalakkan penghasilan susu.

Habatussauda juga sangat efektif meningkatkan daya ketahanan tubuh.

Cara Penggunaan

Tidak perlu makan ubat sampingan atau ubat hormone untuk meriahkan susu. Cukup dengan hanya 2 sachet mombooster setiap hari

Koyak Sachet

Langkah 1

Tuang & Kemam

Langkah 2

Pengambilan minimum ialah 2 kali sehari. 1 kali pada waktu pagi dan 1 kali pada waktu malam.

WAKTU PENGGUNAAN

Penggunaan teknologi phyto estrak ini sangat effektif dengan hanya satu sachet sudah memadai.

Tapi sekiranya inginkan kesan yang lebih optimum boleh amalkan 2 sachet sehari iaitu 1 sachet pagi serta 1 sachet malam selepas waktu makan.

Mom Booster Juga Telah Diuji Oleh SIRIM QAS dan Terbukti Produk Ini Bebas Bahan Kimia Berbahaya & Selamat Untuk Diamalkan

Percaya Atau Tak!
Dah Ada Lebih

1356
Ibu-Ibu Yang Berpuas Hati

Jom Dengar Apa Kata Mommy Mom's Booster

BERITA BAIK UNTUK IBU-IBU LUAR SANA!

Beli sekarang dan anda akan dapat 6 Hadiah Menarik bernilai RM189. PERCUMA!

Free Postage

Free Breastmilk Storage Bags

Free Anello Diaper Bag

Free Facial Mask

Free Maternity Socks

Free
E-book

Dan Yang Paling Best...

BELI DULU, BAYAR BILA DAH DAPAT BARANG!

ANDA TAKUT TAK DAPAT BARANG BILA DAH BUAT TEMPAHAN?

Takpe jangan risau. Anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Harga Pengenalan

Trial Set

15 Sachet Moms Booster
MYR 87
  • 1 X Box Moms Booster
  • FREE Ebook
  • FREE Postage

Single Set

1 Box Moms Booster
MYR189
MYR 139
  • 1 X Box Moms Booster
  • Free Breastmilk Storage Bags
  • FREE Ebook
  • FREE Postage

Twin Set

2 Box Moms Booster
MYR378
MYR 260
  • 2 X Box Moms Booster
  • FREE Ebook
  • FREE Postage
  • FREE Facial Mask
  • FREE Maternity Socks
  • FREE Breastmilk Storage Bags

Tiada Cas Penghantaran

Jaminan Kualiti Premium

Barang Sampai Baru Bayar

FAQ

Boleh dimakan terus tanpa perlu bancuh

Sebulan penggunaan iaitu 30 sachet. Ambil satu sachet setiap hari atau untuk dapatkan kesan yang lebih cepat boleh amalkan 2 sachet setiap hari pada waktu pagi dan malam. Dinasihatkan untuk minum air secukupnya.

Tidak, kerana bahan yang digunakan adalah antara bahan makanan sunnah dan produk Mom Booster adalah makanan tambahan sahaja untuk ibu hamil dan selepas kelahiran

Ibu seawal 3 bulan kehamilan serta selepas bersalin baik untuk mengamalkan produk Mom Booster

Scroll to Top
× Wasap Kami