Selamat Datang Ke youbaby.my

Pilihan ibu-ibu di Malaysia iaitu Youbaby Cream adalah produk yang natural dan Multifunction Cream yang selamat digunakan  untuk bayi anda

Youbaby

1 Krim 1 Keluarga

Natural

Natural produk yang bebas paraben, steroid dan mercury

Lulus

Mendapat kelulusan daripada KKM

Diuji

Diuji secara klinikal bebas daripada bahan kimia yang berbahaya seperti merkuri, plumbum dan steroid

Fungsi Youbaby cream & shower gel

  1. Batuk berkahak / Selsema
  2. Eczema / Ruam
  3. Alrgic / Kulit sensitif
  4. Kembung Perut / Sembelit
  5. Tidur tak lena / Tantrum
  6. Gigitan serangga 
  7. Jaundice

Tested / Approved

Mendapat Kelulusan KKM

Produk Youbaby telah diuji secara klinikal iaitu bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti Lead, Asenic, Cadmium & Mercury.

Testimoni

Testimoni 1

Dah macam-macam ikhtiar ubat steroid pun dah guna tapi sekejap je lepas tu naik balik. Alhamdullah… Lepas sapuan krim Youbaby masalah eczema anak dah makin baik.

-Puan Nini

Testimoni 2

Anak alahan ubat steroid muka baby jadi bengkak lepas guna krim yang ada steroid. Alhamdullah… Lepas sapuan krim Youbaby masalah eczema anak dah makin baik.

-Puan Ain 

Testimoni 3

Baby muntah kahak selambak selepas sapuan nipis youbaby. Nafas dah tak laju baby pun mudah untuk tidur.

-Puan Nurul

Testimoni Youbaby Cream

Play Video

Details Size

Korporat

Youbaby

Kelebihan

Tidak panas
Tidak melekit
Water base mudah meresap
Natural product

Multifungsi

Multifungsi dan sangat selamat digunakan untuk bayi seawal 1 hari

KELEBIHAN YOUBABY CREAM BERBANDING PRODUK LAIN

  • Natural dan Multifunction Cream
  • Lebih Jimat Serta Bersaiz Besar 60ml
  • Bau Wangian EO Fruity yang Menenangkan bayi
  • Mempunyai Moisturiser untuk Melembapkan Kulit Bayi dan Ibu
  • Tidak Panas, Tidak Pedih & Cepat Meresap Ke Dalam Kulit

Harga setiap produk Youbaby

Seluruh Malaysia tidak termasuk postage


Baby Cream

RM79.90


Shower gel

RM59.90


Combo Set

RM138.90

Jom Beli Sekarang

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakkan, produk tidak serasi dengan anak anda atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Produk diuji secara klinikal bebas daripada bahan kimia yang berbahaya seperti merkuri, plumbum dan steroid

Harga Yang Berpatutan

Bersaiz besar 60ml yang boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan penggunaan serta multifungsi

Scroll to Top