YOUBABY
NATURAL

Diuruskan sepenuhnya oleh Tuan Muhamad Hafizzul Zaini dan Puan Noor Syahida Irwani Maarof selaku pemilik syarikat dan pengasas bagi produk YOUBABY natural serta dibantu oleh beberapa kakitangan dalam bahagian operasi dan pengurusan.

YOUBABY MILLION SDN BHD

YOUBABY MILLION SDB BHD  (No. Pendaftaran Syarikat : 1387047-T) merupakan syarikat milik penuh bumiputera yang beroperasi semenjak tahun 2017 sehingga kini. Memfokuskan kepada produk penjagaan ibu dan bayi , pakaian serta kelengkapan ibu mengandung.

🌷YOUBABY Natural akan berusaha  lebih proaktif dalam memastikan strategi dan pemasaran berterusan serta menghasilkan produk berkualiti untuk memenuhi keperluan ibu-ibu. Mudah-mudahan usaha untuk membangunkan produk muslim selamat mendapat sokogan daripada semua pihak.

🌷Dengan penjenamaan YOUBABY kini produk Youbaby telah menembusi pasaran market Malaysia ,Singapura serta Brunei. Selain itu juga dengan kerjasama pengedar Stokis & ejen produk Youbaby kini telah membantu ribuan ibu-ibu serta bayi.  Produk Youbaby juga boleh didapati di kedai barangan bayi serta farmasi terpilih di Malaysia.

Visi Syarikat

Visi YOUBABY adalah menjadi peneraju pengeluar produk penjagaan serta kelengkapan ibu dan bayi sehingga ke peringkat global.

Misi Syarikat

1. Memenuhi keperluan pengguna dengan penghasilan produk yang berkualiti.

2. Membuka lebih banyak peluang pendapatan kepada masyrakat dan membantu melahirkan lebih ramai usahawan tempatan yang berjaya.

Previous
Next

come visit us

send us a message

Contact us and we will happily respond

Scroll to Top