Our Profile

VISI KAMI

Menjadi peneraju, pengeluar, pembekal & hub NO. 1 bagi produk penjagaan serta kelengkapan ibu & bayi Muslim sehingga ke peringkat global.

MISI KAMI

1.Memenuhi keperluan pengguna dengan penghasilan produk yang berkualiti.

2.Membuka lebih banyak peluang pendapatan kepada masyarakat dan membantu melahirkan lebih ramai usahawan tempatan yang berjaya.

PENGASAS YOUBABY MILLION SDN BHD

Diuruskan sepenuhnya oleh Tuan Muhamad Hafizzul Zaini dan Puan Noor Syahida Irwani Maarof selaku pemilik syarikat dan pengasas bagi produk YOUBABY natural serta dibantu oleh beberapa kakitangan dalam bahagian operasi dan pengurusan.

KISAH KAMI

YOUBABY MILLION SDB BHD  (No. Pendaftaran Syarikat : 1387047-T) merupakan syarikat milik penuh bumiputera yang beroperasi semenjak tahun 2017 sehingga kini. Memfokuskan kepada produk penjagaan ibu dan bayi , pakaian serta kelengkapan ibu mengandung.

YOUBABY Natural akan berusaha  lebih proaktif dalam memastikan strategi dan pemasaran berterusan serta menghasilkan produk berkualiti untuk memenuhi keperluan ibu-ibu. Mudah-mudahan usaha untuk membangunkan produk muslim selamat mendapat sokogan daripada semua pihak.

Dengan penjenamaan YOUBABY kini produk Youbaby telah menembusi pasaran market Malaysia ,Singapura serta Brunei. Selain itu juga dengan kerjasama pengedar Stokis & ejen produk Youbaby kini telah membantu ribuan ibu-ibu serta bayi.  Produk Youbaby juga boleh didapati di kedai barangan bayi serta farmasi terpilih di Malaysia.

Scroll to Top