7 Permainan Pantai Untuk Anak Anda – Best Activity

Permainan Pantai Yang Mengembirakan untuk Main dengan Anak-Anak

Dunk ‘n’ Dip

Pastikan anak-anak kecil berada dan duduk berdekatan kita atau duduk ditepi pantai yang memudahkan ibu bapa memantau mereka. Melakukan permainan mengisi cawan dengan air, kemudian lari untuk mengosongkannya ke dalam baldi. Yang pertama untuk mengisi kemenangan baldi.

Membina Istana Pasir

Cuba membina corak yang menyeronokkan  di istana pasir. Isi baldi dengan separuh pasir dan separuh air. Tuang pasir basah melalui corong plastik untuk membina struktur pantai abstrak. Tidak mempunyai corong? Potong bahagian bawah botol dua liter kosong untuk membuat anda sendiri.

Pasir Dan Seni Cengkerang

Ambil pengiring pantai muda anda untuk memburu kerang dan kayu hanyut. Susun penemuan anda untuk membuat gambar yang menyeronokkan.

Tuala Muzik

Berikut adalah aktiviti pantai yang menyeronokkan setiap umur boleh mengambil bahagian. Layurkan tuala pantai dalam bulatan dan nyanyikan lagu yang menggembirakan.

Permainan Sasaran

Lukis bulatan di dalam pasir dengan nombor dalam setiap satu. Cabarannya adalah anak-anak perlu merebut mata dengan melemparkan batu pada sasaran.

Permainan Pantai Yang Mengembirakan untuk Main dengan Anak-AnakBowling Pantai

Gunakan cangkul untuk menggali enam lubang dalam pasir dalam konfigurasi piramid. Berikan bola tenis kepada anak anda untuk mendapatkan gol.

Bercerita

Selepas menghabiskan masa di bawah sinar matahari, beristirahat dengan melepak dengan anak-anak di tepi pantai bersama anak anda untuk membaca buku yang memberikan faedah.

Kredit: Beach Activity 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

More to explorer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top